EuroAdvance - Májusi Gyorshírek

+36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében

EUROADVANCE
Májusi gyorshírek

2022.05.20.

A vidék tanácsadója, több mint 27 éve

Honlapunk Facebook

Májusi gyorshírek

Tisztelt Ügyfelünk!

Ha még nem rendelkezett adójának 1%-ról, akkor figyelmébe szeretnénk ajánlani társalapítványunkat. A Napfelkelte Közhasznú Alapítvány már évtizedek óta segíti és képzi az Észak-alföldi, az Észak-magyarországi és a határon túli magyar családokat, hátrányos helyzetű fiatalokat és időseket, valamint védi a magyar és a katolikus épített és szellemi értékeket. Jelen nehéz, háborús időben különösen nagy szükség van magyar és ukrán felebarátaink támogatására. Ma este 24 óráig adhatja le adóbevallását, segítségét előre is köszönjük!


Mezőgazdasági termelők figyelem!

A mai napon tartja a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a kamarai választásokat, reggel hat és este hét óra között várják a voksolókat. Szabolcs-Szatmár-Bereg megyében 42 helyszínen összesen több mint negyvenezer kamarai tag élhet szavazati jogával. A választáson fontos a magas részvételi arány, ettől is függ, hogy a megyei szervezet milyen arányban képviselteti magát az országos taglistán.


Szaktanácsadási központunk összefoglalója

Területi szaktanácsadási központunk (TSZK) munkatársai ismét részletes információval szolgálnak a vidéki Magyarország mezőgazdasági vállalkozói számára. A következő linkre kattintva megtekintheti a végleges pályázati kiírásokat, illetve bővebben olvashat a legfrissebb mezőgazdasági hírekről. Kérjen közvetlen információt üzletágunk vezetőjétől a szaktanacsadas@euroadvance.hu e-mail címen.

 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright - Euroadvance 2022
A vidék tanácsadója, több mint 27 éve
 
Teszt dialog
fsd dsa dsad asa KJHS ajsh kaJJSak hsASASDSFDS FSDF DSFDSFDSF SDDSA DSA DAS DSAD ASDAS