+36 42 506 338
Nyissa meg böngészőjében

EUROADVANCE
Pályázati hírlevél

2022.06.13.

A vidék tanácsadója, több mint 27 éve

Honlapunk Facebook

Júniusi pályázati hírlevél

Tisztelt Ügyfelünk!

Frissítő pályázati hírek érkeztek a nyári meleg enyhítésére! Előzetes információink alapján a napokban új GINOP pályázat jelenik meg, ahol 0%-os kedvezményes hitelt igényelhetnek a vállalkozások 25 m Ft-ig. A KKV-knak ezen kívül továbbra is lehetőségük van a GINOP Plusz 3.2.1 konstrukcióban képzés- és bértámogatásra pályázni. 

Az Euroadvance Kft. szeretettel várja Önt a Június 14-én megrendezésre kerülő Országos Repce és Kalászos bemutatóra, ahol cégünk kiállítóként és előadóként is részt vesz. 

A vidékfejlesztési hírek jelen hírlevelünkből sem maradhatnak el, szokásos összefoglalónk mellett bemutatjuk az újra kiírt fagykár elleni védekezésre szolgáló pályázatot is. A már nyertes VP pályázatok előfinanszírozására is segítség érkezett, új konstrukcióban, ezúttal tőkebefektetéssel segítik a projektek megvalósulását. A hírek között olvashatja a 2023-2027 programozási ciklusban várhatóan megjelenő VP pályázatokat, melyről kollégáink részletes összefoglalót készítettek.

Cégcsoportunk 28 alkalmazottja, több, mint 27 éves tapasztalattal segíti az idén is a vidéki Magyarország vállalkozóinak fejlesztéseit! Várjuk Önt személyesen irodáinkban, illetve a pandémiás helyzetre tekintettel online tárgyalóink is aktívak hétfőtől péntekig!  


Hamarosan! - 0%-os kedvezményes hitel

Előzetes információink szerint a napokban új GINOP pályázat jelenik meg, mely a korábban GINOP 8.3.5-18 Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogramhoz lesz várhatóan hasonló. A pontos részletek, feltételek nem kerültek még napvilágra, a korábbi konstrukció feltételei várhatók újra, ezeket mutatjuk be röviden. A várhatóan 0%-os kedvezményes hitelt a KKV-k készleteik, illetve működési költségeik finanszírozására vehetik majd igénybe, árbevételük 25%-ig, maximum 25 m Ft-ig. Az előző hitelprogramban 5 éves futamidőre, maximum 2 éves türelmi idővel tudták igényelni a konstrukciót a vállalatok, mely jelen gazdasági környezetben kifejezetten kedvező konstrukciónak ígérkezik. A nagyfokú érdeklődésre való tekintettel keresse fel minél hamarabb kollégáinkat, hogy az elsők között nyújthassuk be kérelmét!


Még pályázható - Képzés és bértámogatás

GINOP Plusz 3.2.1

Már csak augusztus 31-ig pályázhatunk  munkaerő képzésére és bértámogatásra! Melyek a támogatott területek? Soft skill képzések (pl. kommunikáció, munkavégzési hatékonyság, vezetők fejlesztése), IKT (információs és kommunikációs technológiákra) irányuló képzések, nyelvi képzések, szakmai ismeretekre irányuló képzések. Vállalkozás barát új feltételek: elszámolhatóak a projekt előkészítés és a projektmenedzsment költségei, megemelték a támogatási összegek felső határait, magasabbak a létszámok és óradíjak, illetve könnyebben teljesíthetők az indikátorok, nemcsak a kkv-k, hanem a nagyvállalatok is pályázhatnak, akár online is elvégezhetőek a képzések, a kiesett munkaidőre bértámogatás igényelhető. Ne habozzon, fejlessze ÖN is munkatársai kompetenciáit!


Vidékfejlesztési hírek


Repce és kalászos bemutató Gyulatanyán

Vegyen részt Ön is a rendezvényen!

Szeretettel várjuk Önt a június 14-én Gyulatanyán megrendezésre kerülő Országos Kalászos és Őszi Káposztarepce Fajta-, Növényvédelmi, és Technológiai bemutatóra, ahol a szakmai előadások mellett az Euroadvance Kft. is részt vesz előadóként, illetve kiállítóként. 

A bemutatón többek között Papp Zsolt György, Vidékfejlesztésért felelős helyettes államtitkár mond beszédet a várható KAP és vidékfejlesztési forrásokkal kapcsolatosan.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk! A részvétel ingyenes.


VP Stratégiai Terv

2023-2027 között várható VP Pályázatok

Kollégáink összegyűjtötték a jövőben várható VP támogatásokat, hogy Ön könnyebben tudjon előre tervezni beruházási döntései meghozatalában! 2021-2023 között egy átmeneti időszak került bevezetésre az agrártámogatások terén, a 2023–2027 közötti támogatási időszak így 5 évre szűkül. A 2023–2027-es időszakban a vidékfejlesztési támogatások keretében 2853 milliárd forintot fognak tudni a gazdálkodók felhasználni. Pályázati területekre lebontott összefoglalónkat a következő linkre kattintva olvashatja:


Újra! - 80%-os támogatás a fagykár elleni védekezésre

Tavaszi fagykár megelőzésére szolgáló beruházások támogatása 

Az újra kiírt felhívás lehetőséget biztosít a gazdák számára olyan technológiai fejlesztések végrehajtására, amelyek használatával képesek lesznek elhárítani, vagy mérsékelni a tavaszi fagykárokat. A mezőgazdasági termelők maximum 100 millió Ft, vissza nem térítendő támogatásban részesülhetnek a rendelkezésre álló – 5 milliárd forint értékű – keretösszeg erejéig. A támogatás mértéke egyéni, valamint kollektív módon végrehajtott projektek esetében az összes elszámolható költség 80%-a. A pályázatok benyújtására június 15-től, három szakaszban lesz lehetőség. További információkért kérem olvassa el összefoglalónkat.


Új finanszírozási lehetőség az agráriumban

Új finanszírozási lehetőség nyílt meg a Vidékfejlesztési Programban nyertes pályázók részére. A Vidékfejlesztési Tőkealap tőkebefektetések útján helyez ki forrásokat, mellyel segítik a beruházási projektek megvalósulását. A konstrukció keretein belül lehetőség van a támogatások akár 100%-os előfinanszírozására, mindössze 6,5% éves kamat mellett. A beruházási döntés a támogatói okirat kiállításának eljárására épül, így gyorsított a döntéshozatal. Az igényelhető finanszírozás összege 5 millió forinttól akár 1,2 milliárd forintig terjedhet.


Szaktanácsadási központunk összefoglalója

Területi szaktanácsadási központunk (TSZK) munkatársai ismét részletes információval szolgálnak a vidéki Magyarország mezőgazdasági vállalkozói számára. A következő linkre kattintva megtekintheti a végleges pályázati kiírásokat, illetve bővebben olvashat a legfrissebb mezőgazdasági hírekről. Kérjen közvetlen információt üzletágunk vezetőjétől a szaktanacsadas@euroadvance.hu e-mail címen.

 
A részleteket illetően, kérem, keresse kollégáimat a 42-506 338-as központi számunkon, illetve fejlesztési elképzelését elküldheti az info@euroadvance.hu email címre is. 24 órán belül válaszolunk kedves megkeresésére, kiegészítve a hírlevélben jelzett támogatási lehetőségek összefoglalóival.
 
Reméljük, hogy hamarosan az ÖN vállalkozását is üdvözölhetjük elégedett Ügyfeleink széles táborában.
 
Tisztelettel:
Szuhóczky Gábor
 
közgazdász, ügyvezető
minősített pályázati tanácsadó
Pályázati Tanácsadók Országos Szövetségének alelnöke
Területi Szaktanácsadási Központ tulajdonos
 
 
 
 
 
 
Adatkezelési tájékoztató: Cégünk a jövőben is rendszeresen szeretne küldeni szerződött ügyfeleinek és a feliratkozóknak hírlevelet a hazai- és Uniós pályázatokról, gazdasági hírekről, szakmai érdekességekről. Természetes személyek részére szervezetünk üzleti ajánlatokat nem küld. Az Ön cégének adatait semmilyen más célra nem használjuk fel. Az új GDPR rendelet előírásai alapján frissített adatkezelési tájékoztatónkat honlapunkon (www.euroadvance.hu) elolvashatja ill. onnan letöltheti. Az alábbiakban megtalálható "Leiratkozás" gombra kattintva bármikor törölheti szervezetét adatbázisunkból.
 
 
 
Ha a továbbiakban nem szeretne cégünktől hasonló leveleket kapni, a következő linken leiratkozhat hírlevelünkről: Leiratkozás
 
 
Irodáink
 
Nyíregyháza - 4551 Szállási u. 18/a.
Szeged - 6791 Back Bernát u. 6.
 
Email
 
info@euroadvance.hu
 
 
 
Copyright - Euroadvance 2022
A vidék tanácsadója, több mint 27 éve